Over de lessen

Lessen:

De yogalessen zijn geschikt voor alle leeftijden, mannen en vrouwen.

Dinsdagavond van:            20:00 – 21:00 uur (de zaal is open vanaf 19:45 uur). De locatie is  de kleine gymzaal basisschool PWA, Wielstraat 6 (ingang Belvédèrelaan), Beusichem.

Donderdagochtend van:    10:00 – 11:00 uur (de zaal is open vanaf 9:50 uur). De locatie is de foyer van     ‘t Zoetzand, Zoetzandselaan 1, te Beusichem.

Donderdagavond van:       20:00 – 21:00 uur (de zaal is open vanaf 19:45 uur). De locatie is de kleine gymzaal van basisschool PWA, Wielstraat 6 (ingang Belvédèrelaan), Beusichem.

Mijn wens is om het aantal lessen uit te breiden:

Donderdagochtend van:    08:45 – 09:45 uur, staat als eerste in de planning maar heeft op dit moment nog te weinig deelnemers.

Mocht je op de bovenstaande lessen niet kunnen maar je wilt wel graag meedoen met de yogalessen laat mij dit dan weten zodat ik op zoek kan naar een andere tijd en/of dag, zowel overdag als in de avonduren.

Daarnaast wellicht ook voor verschillende niveaus (beginners / gevorderden). Zodra daar voldoende aanmeldingen voor zijn gaat de les van start. Dus laat mij weten wanneer het jou uitkomt en wat je precies zou willen volgen dan hou ik je op de hoogte van de mogelijkheden. Zoals en kinderyogales.

Privéles kinderyoga:

Kinderen hebben steeds vollere agenda’s en ervaren druk vanuit school en de samenleving. Ontspannen is voor kinderen die druk ervaren heel belangrijk, maar niet gemakkelijk. Yoga kan een hulpmiddel zijn voor nu, maar ook om te ervaren wat tot rust komen inhoudt om de rest van hun leven profijt van te hebben.

Op afspraak worden kinderyogalessen verzorgd privé of met maximaal 3 kinderen. Informeer naar de mogelijkheden en de kosten.

Wat neem je mee naar de les:

Doe makkelijk zittende kleding aan. Neem iets warms mee voor tijdens de ontspanning (sokken en vest of trui en eventueel een handdoek of dekentje). Iedereen heeft zijn/haar eigen yogamat (eventueel bij mij verkrijgbaar).

Kosten:

Maandkaart – 4 lessen: € 39,-

10-lessenkaart: € 95,-  (geldigheidsduur is 13 weken)

Losse les: € 12,50

Proefles: € 7,50 en gratis als je inschrijft voor vervolglessen.

Privéles: op afspraak: € 45,- per uur.

Het lesgeld wordt vooraf voldaan en is incl. btw.

Voorwaarden leskaarten:

Een maandkaart loopt per kalendermaand.

  • Je geeft je op voor een vaste les (wisselen en inhalen kan altijd, mits op tijd doorgegeven).
  • Lesgeld wordt betaald op de eerste les van de maand contant of per bank.
  • Overmaken per bank per de eerste van de maand op rekeningnr:  NL 13 RBRB 0965 2507 76   t.n.v. Gieser Wildeman, Beusichem
  • De opzegtermijn voor de maandkaart is 1 maand.

Bij het aangaan van een 10-lessenkaart gelden de volgende voorwaarden:

  • Je geeft je op voor een vaste les (wisselen kan altijd, mits op tijd doorgegeven).
  • Er wordt op je gerekend. Ben je verhinderd laat dit dan zo snel mogelijk weten, doch uiterlijk 24 uur van tevoren.
  • De 10-lessenkaart is 13 weken geldig (incidentele langere afwezigheid is bespreekbaar).
  • De opzegtermijn voor de 10-lessenkaart is 1 maand (voor afloop van de geldigheidstermijn).

Aanbeveling:

Eet niet of heel weinig vlak voor de les. Drink minstens één glas of liever nog twee glazen water (niet te koud), kruidenthee of vruchtensap voor de les.

Drink na de les minstens twee glazen water of kruidenthee. De oefeningen stimuleren organen en spieren om afvalstoffen af te voeren. Voldoende drinken helpt het versneld afvoeren van de afvalstoffen en voorkomt hoofdpijn en misselijkheid. Het helpt ook om spierpijn te voorkomen.

Beweeg regelmatig. Onderzoek wijst uit dat voor een gezonde levensstijl een half uur per dag matig intensief bewegen wenselijk is. Regelmatig bewegen zorgt er tevens voor dat de hersenen actief blijven en helpt dementie voorkomen. Het regelmatig uitvoeren van de yogaoefeningen past in een gezonde levensstijl.

Heb je vragen of twijfels:

Je kunt mij altijd bellen: 06-30373120 of  0345-548831

Mailen kan ook: yoga@kpnmail.nl

Cursusperiode:

Op feestdagen en tijdens de zomervakantie zijn er geen lessen.

Opmerking:

Je beoefent yoga op eigen risico. Indien je onder behandeling bent van een arts of specialist overleg dan met hem/haar of deelnemen verantwoord is. Laat mij vooraf weten of er beperkingen zijn waardoor je bepaalde oefeningen niet kunt doen, dan geef ik je advies over alternatieven.